Flyttfirma Göteborg – så väljer du rätt flyttfirma!

Är det dags för flytt i Göteborg? Då kan det vara läge att börja titta på vilken flyttfirma du ska anlita i Göteborg. Men hur vet man egentligen vilken flyttfirma man ska välja? Det finns mängder av flyttfirmor i Göteborg och det kan vara svårt att hitta en seriös och bra flyttfirma i den stora djungeln. Vi på Familjebloggen hjälper dig att hitta rätt med några enkla tips!

Flyttfirma Göteborg

10 tips som hjälper dig när du väljer flyttfirma i Göteborg 

  1. Be alltid om offert. Se till att flyttfirman du väljer är någon du känner igen, och se bort från oseriösa annonser.
  2. Kontrollera försäkringar, trafiktillstånd och att flyttfirman innehar f-skatt-sedel.
  3. Satsa på en flyttfirma i Göteborg som är öppen och enkel att kommunicera med. Skulle kommunikationen strula redan från början – dra i handbromsen.
  4. Se alltid till flyttfirmans referenser och läs gärna recensioner för att få en bild av flyttfirman.
  5. Undvik låga timpriser och kolla upp betalningsalternativ. Undvik kontant betalning.
  6. Fråga om priserna gäller inklusive moms.
  7. Be om flyttbekräftelse.
  8. Fråga om flyttlådor och emballage ingår. De flesta flyttfirmor tar betalt för leveranser men lånar ut flyttlådor.
  9. Ett tips är att låta flyttfirman sköta packningen då ingår emballage, utkörning, tejp mm. Dessutom slipper du ansvaret om något går sönder på grund av felaktig packning.
  10. För att ha kontroll på slutnotan, fråga efter fast pris eller alternativ ett maxpris. De flesta flyttfirmor lämnar inte fasta priser, utan flyttbesiktning av ditt bohag.

Flyttfirma i Göteborg med fokus på kvalitet, miljö och säkerhet

Express-flytt är en utav de seriösa flyttfirma i Göteborg som erbjuder flera tjänster inom flytt. Allt från privatflytt, företagsflytt och utomlandsflytt. Flyttfirman erhåller heltäckande försäkringar som är viktigt för att du som kund ska känna dig trygg om du inte är hemma vid flytten. Express-flytt i Göteborg och deras anställda är väl försäkrade om något skulle hända. Här kan du läsa mer om deras policys.