Boka in vinterns snöröjning i Stockholm!

Vi är nu inne i mitten av juli månad och vintern kanske känns väldigt avlägsen i dagsläget. Men faktum är att det är god tid att redan nu börja planera in vinterns snöröjning i Stockholm. Det blir alltid vinter och den kommer oftast olägligt. Ligg steget före och var ute i god tid och boka ett abonnemang för snöröjning!

Snöröjning Stockholm

Boka in snöröjningen i god tid

Att snön brukar komma som en överraskning är ingen hemlighet, och så fort vintern är här brukar efterfrågan på snöröjning i Stockholm skjuta i höjden. Genom att boka in hjälp med snöröjning i Stockholm redan nu kan man vara lugn och trygg i att man får den hjälpen man behöver, när det behövs.

Snöröjning och halkbekämpning

Under vintern orsakar snö och halka problem för såväl fotgängare som bilar. Stora mängder snön kan lägga sig tung och hindra framfart på gångvägar och parkeringar. Som fastighetsägare är man skyldig att hålla snöfritt och sanda på gångbanor och trottoarer i anslutning till sin fastighet. Om någon skulle trilla och slå sig kan fastighetsinnehavaren bli skadeståndsskyldig om man inte uppfyller de krav som finns på snöröjning. Då kan det vara god idé att ta hjälp med snöröjning och halkbekämpning.

Snöskottning och snöröjning i Stockholm

Miramix är ett snöröjningsföretag som erbjuder professionell snöröjning i hela Stockholm. De tar sig an kunder inom alla segment, företagare och fastighetsägare, privatpersoner och bostadsrättsföreningar och har avtal anpassade efter var och ens olika behov. Det är inte bara en fastighetsägares skyldighet att röja snö och is från fastigheten för att skydda boende och förbipasserande människor, även själva fastigheten mår bra av att hållas efter från stora snömängder. Snö i större mängder har en förmåga att packa sig på släta ytor och både täpper till luften som ventilerar tak och fasad, samtidigt som det vid smältning genererar mycket av den fukt som vi sedan brottas med generellt i fastigheter.

Boka snöröjning redan idag

Trots att vi är i mitten av sommaren kanske det känns avlägset att tänka på snöskottning redan nu. Men faktum är det nu är god tid att boka in snöröjning i Stockholm – för snön kommer oftast när man minst anar det!