Din familjs flyttfirma i Göteborg!

Expressflytt AB – din flyttfirma i Göteborg! Är du i behov av en flexibel, pålitlig och erfaren flyttfirma i Göteborgsområdet? Då har du kommit rätt!

Vi på Expressflytt AB hjälper dig så att flytten blir smidig och enkel – oavsett om det rör sig om större eller mindre flyttprojekt. Vårt utbud av tjänster är brett då vi utför allt ifrån exempelvis bohagsflytt, kontorsflytt, flyttstädning, miljöåtervinning, magasinering och mycket, mycket mera. Vårt mål är att erbjuda den bästa tänkbara flyttservicen där kundens behov alltid står i centrum – vi gör din flytt till en trevlig upplevelse.

Flytta med flyttfirma i Göteborg

Hos oss kommer kunden alltid först
Kunden är alltid nummer ett för oss som arbetar på Expressflytt AB. För att du ska känna trygghet och fullt förtroende för oss arbetar vi efter företagets tre ledord som genomsyrar hela vår verksamhet – ansvarstagande, förtroendeskapande och kvalitetsservice. I praktiken innebär det att vi garanterar en flyttservice där allting sker noggrant, varsamt och ansvarsfullt. Dessutom vågar vi påstå att vi är en av Göteborgs mest prisvärda flyttfirmor och det självklara valet för dig som kund.

Flytta med flyttfirma i Göteborg

Vi tänker på miljön
Expressflytt AB anser att alla företag bör ta sitt ansvar för klimatpåverkan. Inom flyttbranschen kör man många mil, nyttjar olika förbrukningsmaterial och använder tunga fordon i det dagliga arbetet vilket ställer höga krav på oss vad gäller att tänka miljömedvetet. Genom att använda återvinningsbart material och miljöklassat drivmedel till våra fordon arbetar vi för att minska våra avtryck. Dessutom ställer vi lika höga krav på vår omvärld, vilket gör att alla våra fordon repareras och servas hos utvalda bilverkstäder som arbetar med hållbara återvinningsscheman för bortforsling av farligt avfall. Våra medarbetare utbildas internt i miljötänk och allt vi gör följer miljöbalkens regelverk. Med oss får du en flyttfirma som tar ansvar för såväl nutid som framtid – det kan vi lova.

Företagsflytt på era villkor
Er företagsverksamhet är viktig och en flytt ska därför inte göra större avbrott i det dagliga arbetet än nödvändigt. Vi arbetar hårt och motiverat för att flytten hos er ska ske så smidigt som möjligt, parallellt med att er löpande verksamhet fortgår. Om ni behöver hjälp med ett större flyttprojekt så erbjuder vi en kostnadsfri besiktning där vi, tillsammans med er, planerar, går igenom och lägger upp uppdraget detaljerat – allt för att er verksamhet ska rulla på i vanlig ordning. När ni känner er nöjda gör vi det också.

Företagsflytt i Göteborg!

Vid företagsflytt kan vi erbjuda er följande tjänster:

 • Större och mindre kontorsflyttar – både internt i befintliga lokaler och externt till andra lokalisationer. Även magasineringstjänster och kassaskåpshantering erbjuds inom vårt tjänsteutbud.
 • Möblering.
 • Montering/nedmontering av inventarier som projektordukar, whiteboardtavlor med mera.
 • Tung transport
 • Avveckling och miljöåtervinning.
 • Exportpackning och emballering.
 • Teleporttjänst.
 • Städtjänster med Nöjd-Kund-Garanti. Våra samarbetspartners för städtjänster är noggrant utvalda.

Evakueringstjänster
Vid eventuella evakueringsbehov som exempelvis stambytesprojekt för bostadsrättsföreningar erbjuder vi evakueringstjänster där en kostnadsfri besiktning ingår. Hör av dig så ger vi en offert för hela projektet. I vårt erbjudande ingår bland annat:

 • Flytt, packning och miljöåtervinning.
 • Montering.
 • Magasinering.

Kontakta Expressflytt när ni står inför ett flyttprojekt – vi är din flyttfirma i Göteborg.