Ekologisk hudvård från Maria Åkerberg

Maria Åkerberg har sedan 1995 jobbat med att få ut sitt budskap om hur mycket hudvårdsprodukter påverkar oss och vår omgivning. Företaget har fått flera utmärkelser för sitt utmärkta arbete med sina rena, ekologiska och svensktillverkade produkter. Bland annat blev Maria Åkerberg korade till årets företagare i Sverige samt vinnare av årets ekologiska produkt 2017.

Maria Åkerberg hudvård

Hudvårdsföretaget erbjuder ett brett sortiment med flertalet produkter inom hudvård, hårvård och smink. Maria Åkerbergs hudvård kämpar för att skapa ett hållbart samhälle och samtidigt belysa att konsumenterna borde vara mer kritiska kring innehållet som finns i hudvårdsprodukter.  Produkterna tillverkas av Dermanord i Frillesås och innehåller endast ekologiska ingredienser av bästa kvalitet.

Eftersom hudvårdsprodukterna från Maria Åkerberg endast innehåller rena komponenter är det en självklarhet för hudvårdsföretaget att använda det naturen har att erbjuda för att produkterna ska vara så skonsamma som möjligt. Produkterna innehåller inte heller några animaliska ingredienser bortsett från bivax och Maria Åkerberg testar inte sina produkter på djur. De ekologiska hudvårdsprodukterna får sin färg och doft från eteriska oljor och växtextrakt. Även förpackningarna är miljövänliga.

Som en förlängning av hudvårdsprodukterna kommer sminket. När du använder Maria Åkerbergs make up får du inte bara en fin yta utan de vackra färgerna är även vårdande för huden samt skyddar mot hudens dagliga påfrestningar. Sminket, precis som de andra hudvårdsprodukterna, innehåller bara ingredienser som är bra för huden. Produkterna är väldigt dryga och har ett mättat pigment vilket gör att du får utrymme att testa sig fram till den perfekta looken. Maria Åkerberg tycker att bra smink ska kunna framhäva den naturliga skönheten och lystern istället för att dölja den. Därför är produkterna utformade för att du ska kunna skapa en personlig sminkning som gör dig naturligt vacker.