Fotokalender – Dåtid i framtid?

Är det inte lustigt, att du kan göra en kalender med foton som du tagit under året, som ska spegla det kommande? Nu börjar det dra  sig mot årets slut och en fotokalender är en populär julklapp till släkt och vänner.

Blicka framåt med det förflutna
Det finns inget som är roligare än att dela med sig. Delad glädje är ju dubbel glädje, och det bästa som finns är att dela med sig av sin familj. Skapa en fotokalender med bilder på dina barn, ditt husdjur eller på släktträffar som varit under året. Eller varför inte ta med bilder från matcher du eller barnen spelat, och är du med i någon klubb (herrklubb, damklubb och så vidare) så är även det roligt att få se tillbaka på samtidigt som du blickar framåt.

Fotokalender för egna minnen?
En fotokalender behöver inte alltid vara en present till någon annan. Den behöver inte innehålla bilder på någon du känner eller något du gjort. Du kanske bara vill ha vackra bilder som du fått välja själv?  Som förälder finns det nog inget roligare än att få titta på sina egna barn och då är det kul med en fotokalender. Dessutom kommer barnen att tycka att det är spännande och kul att få vara med i en kalender.

Sätt fart! Börja ordna i dina kort, kolla igenom kameran och välj vilka minnen från det forna året som du vill ha med dig in i nästa. Hoppas året som gått varit bra och hoppas att det kommande blir ännu bättre.