Takomläggning & Takbyte med ny Takplåt i Stockholm

Håll familjen varm o torr med ett Takbyte

Regnar det in? Eller kanske det snart börjar läcka vatten i taket för att det gjort sitt och nått vägs ände? Håll familjen varm och torr med nya tak från Takfix.

Takläggning & takbyte med ny takplåt i Stockholm

Takfix är din takläggare i Stockholm med kranskommuner. Med lång erfarenhet av takomläggningar, takrenoveringar är vi ditt naturliga val när du ska lägga nytt tak, renovera tak, byta tak eller sanera ditt eternittak.

Vi lägger tegeltak, betongpannor, plåttak och papptak. Att byta tak med oss går smidigt då vi är helhetsentreprenörer åt dig så du slipper tänka på något. Eftersom vi använder miljöcertifierade materialtillverkare och återvinningsleverantörer inklusive asbesthantering bidrar vi till en mindre negativ miljöpåverkan.

Läs mer om takbyte, sanering eternittak o takläggning Stockholm

Vi utför arbete som takläggare i hela Stockholm åt både privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Vid takläggning använder vi takpannor som är ytbehandlade för att på bästa sätt stå emot väder och vind. Vid takbyte av alla typer av tak är vi rätta leverantören för dig.

Ett takbyte med Takfix – Steg för steg

  • Kunden kontaktar oss för ett kostnadsfritt besök och en kostnadsfri offert.
  • Besök med inspektion av taket, både invändigt med takstolar och råspont samt utsida där vi också gör en besiktning av tex underlagspapp eller motsvarande.
  • Vi lämnar offert som inkluderar arbetstid, material såsom takplåt / takpannor, kostnad för ställning, hantering och återvinning av byggavfall.
  • Ihop med offerten gör vi alltid en tidplan för projektet.
  • När offerten är godkänd och undertecknad skickar du tillbaka den till oss.
  • Vi ordnar allt kring själva takläggningen. Upplag, skyddsanordningar, containers mm.
  • Arbetet utförs med kvalitetssäkring och med arbetsmiljösäkerhet i fokus.
  • Slutbesiktning, för att vi ska kunna ge garanti på det vi utfört.
  • Grovstädning av arbetsplatsen. Vi tar hand om och återvinner avfallet, inklusive asbest i händelse av eternittak.

Takbyte med ny takplåt i Stockholm

Takfix levererar alltid helhetslösningar från första besök till färdigt tak. Från enklaste takskötsel och rengöring till komplett takbyte med ev krav på bygglov och taksäkerhetsinstallationer. Mao vi tar hand om allt från början till slut.

Kontakt oss om du behöver hjälp med takbyte eller takläggning i Stockholm.