Sov bättre om nätterna med rullgardiner!

Sommaren är äntligen här och nätterna blir både längre, ljusare och varmare. För en del kan detta bli ett problem då det kan bli för varmt och för ljust för att kunna sova. Då kan det vara en god idé att införskaffa sig rullgardiner!

Rullgardiner

Rullgardiner som ger ett svalare hem

Vill du sova bättre om nätterna, få ett svalare hem och hitta en typ av solavskärmning som passar med din inredning? Då är rullgardiner ett bra val. Med rullgardiner kan man ha stora möjligheter att sätta sin personliga prägel på den genom att välja mellan färg och mönster. Hos butikskedjan Sunoff kan du få stora valmöjligheter och kan välja mellan hundratals färger och vävar, exempelvis screenväv, ultratransparenta, transparenta och mörkläggande vävar.

Rullgardiner som anpassas efter dina behov

Genom att anpassa rullgardiner efter ens egna mått har flera fördelar. Estetiskt sett ser det ofta bättre ut när rullgardinerna är anpassade efter fönstrets mått och storlek. Måttanpassningen minskar även risken för glipor mellan fönsterkarmen och rullgardin, så att du verkligen kan skärma av allt ljus.

 Hundratals färger och mönster för rullgardiner

Genom att sätta mönster och färg på din rullgardin ger det karaktär åt rummet och skapar en personlig prägel. Hos Sunoff får du välja mellan hundratals färger och mönster för att du ska kunna sätta din personliga stil på din rullgardin – som även passar inredningen.

Sov bättre med rullgardiner i sommar

Sommaren blir ännu bättre när du får sova ut. Att välja rullgardiner som håller ljuset borta från hela rummet är ett bra alternativ för dig som vill sova i ett svalt hem. Sunoff är Sveriges ledande butikskedja inom solavskärmning och har flera års erfarenhet av solskydd. På deras hemsida kan du hitta alla tänkbara lösningar för effektiva solskydd – vare sig det gäller sovrummet, på terrassen eller på balkongen.